Over …

… wandelen in Porto met Felix .

In 1989 maakte ik kennis met Portugal en reed ik van het zuiden via een aantal omwegen naar Lissabon. Het was een zeer aangename kennismaking met cultuur, natuur, architectuur, bijzonder vriendelijke mensen, niet te vergeten, een (h)eerlijke keuken.

Inmiddels ken ik Porto (bijna) net zo goed als Amsterdam en leef ik in Porto dank zij mijn Portugese vrienden en schoonfamilie zo ongeveer als Portuenso onder de Portuensos en wandel je met mij als een bijna-local!

Zeven jaar later leidde een internationaal educatief project mij naar Portugal en dat heeft er weer toe geleid dat ik sinds 1996 mijn tijd afwisselend in Amsterdam en Porto doorbreng. Al snel begon ik familie en vrienden die Porto bezochten, mee te nemen de stad in, en er bleek een bredere behoefte aan rondleidingen in Porto met een Nederlandse gids.

En als je meer wilt: In de loop van de jaren heb ik op verzoek diverse bustours georganiseerd en bege leid naar plaatsen in de omgeving zoals Braga, Guimarãens, Barcelos. Dourovallei.

Voor een wandeling van ongeveer 3 uur vraag ik 15 euro per persoon met een minimum van 4 betalende wandelaars. Voor groepen van 10 of meer hanteer ik een groepsbijdrage met korting.

Meer weten? Gebruik dan het contactformulier.